Despre caprele noastreCarne si lapte obtinute din surse naturale
Strămoșii noștri au știut despre beneficiile incontestabile ale cărnii de capră din cele mai vechi timpuri. Acesta este cel mai valoros aliment dietetic, care este consumat de multe națiuni.
Încă din cele mai vechi timpuri, medicii au recomandat carnea de capră, deoarece conține multe vitamine și are proprietăți benefice. Acest tip de carne se distinge și prin faptul că este extrem de ușor de digerat.
IstorieFermieri cu experienta de o viata
Inceput
Ballan wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye poolfish sand goby butterfly ray stream catfish jewfish, Spanish mackerel yellow weaver sixgill. Sandperch flyingfish yellowfin
Principii
CAPRA CU CINCI IEZI COOPERATIVA AGRICOLA își desfășoară activitatea pe baza următoarelor principii cooperatiste:
- Principiul asocierii voluntare și deschise;
- Principiul egalității membrilor în luarea deciziilor de conducere administrativă a activității cooperativei;
- Principiul participării economice a membrilor cooperatori;
- Principiul autonomiei și independenței cooperativelor agricole;
- Principiul educării , instruirii și informării membrilor cooperatori;
- Principiul cooperării dintre cooperativele agricole;
- Principiul preocupării pentru dezvoltarea durabilă a comunității.
Obiectiv
Reducerea emisiilor de carbon cu ajutorul utilajelor folosite pentru culturile furajere si conditionarea acestora.